93e Editie merksem (be) UCI zondag 2 september 2018

Fotowedstrijd

Na de eerste editie in 2016 organiseert de Koninklijke Wielrijdersclub van Merksem vzw in samenwerking met de Koninklijke Fotoclub Merksem vzw opnieuw een fotowedstrijd. Het onderwerp dit jaar is logischerwijs "Schaal Sels 2017". Deze wedstrijd staat open voor alle fotografen die tijdens Schaal Sels en/of de Stroboerenmarkt op zondag 27 augustus 2017 foto's maken van de wielerwedstrijd of het randgebueren. Vanaf dit jaar mogen foto's echter al getrokken worden vanaf zaterdagavond 26 augustus 21u, het moment waarop de opbouw van de wedstrijd in volle gang is. Uit alle ingezonden werken worden negen foto's bekroond, verdeeld over drie categorieën:

  • Actiefoto's: geven het sportieve aspect van de wedstrijd weer
  • Sfeerfoto's: van de wielerwedstrijd of het randgebeuren
  • Alternatieve foto's: breng de Schaal Sels op een alternatieve manier in beeld. Hiermee bedoelen we niet het overdadig bewerken met bv. photoshop, maar wel een originele invalshoek, een onverwachte situatie, een niet-klassiek beeld,.... 

Het volledige reglement kunt u hier downloaden.

Om inspiratie op te doen kunt u hieronder de winnende foto's van 2016 eens bekijken. Voor de uitslag van 2016: klik hier.

Intussen werden de laureaten van 2017 reeds bekendgemaakt. U vindt deze hier in PDF-formaat
 

 

Met dank aan:


 

 

close