93e Editie merksem (be) UCI zondag 2 september 2018

Muziek in de Wijk

Samen met district Merksem en de vele vrijwilligers nodigt Zomer van Antwerpen je uit voor Muziek in de Wijk. Je wordt verwend met muziek uit de vier windstreken en straf lokaal talent. Dit jaar vind je ons podium opnieuw in het Bouckenborghpark tijdens het Zomerpark. Kom proeven van de tropische sfeer en installeer je aan één van onze kleurrijke tafeltjes of nestel je in een strandstoel. Neem je picknickkleedje mee, praat bij met vrienden of vraag je buurvrouw ten dans. Vanaf 14 uur zijn er leuke activiteiten van de jeugddienst, circusworkshops en de jongeren van Vers Geweld brengen een stevige portie poëzie en woordkunst.

Op zondag 27 augustus vindt de laatste editie van Muziek in de Wijk 2017 in het Bouckenborghpark in Merksem plaats. Aangezien dit op wandelafstand ligt van de Bredabaan - en dus van Schaal Sels en de Stroboerenmarkt - zijn deze drie zaken die dag perfect te combineren. Bovendien start Schaal Sels dit jaar een uur later, wat ervoor zorgt dat de aankomst van de wielerwedstrijd perfect aansluit bij het optreden van The Ska Vengers in het park. Op die manier wordt het feest in Merksem op de laatste zondag van de grote vakantie nog grootser, met niet enkel wielrennen, shoppen, spelen en terrassen, maar ook internationale muziek. 

Voor meer informatie over Muziek in de Wijk kan u terecht op de website van Zomer van Antwerpen. Download hier alvast het programma van Muziek in de Wijk in het Bouckenborghpark te Merksem.

close