UCI Europe Tour Toertocht Polder (BE) zondag 19 augustus 2018

 • Karakterkoersen.be, een verzameling van koersen met karakter!

  Karakterkoersen.be, een verzameling van koersen met karakter!

  10/08/2018

  In 2018 zal de Koninklijke Wielrijdersclub van Merksem vzw instaan voor de organisatie van vier wielerevenementen in Antwerpen, de Haven van Antwerpen, de Polder en Merksem. Om aan te tonen dat deze vier wedstrijden door dezelfde organisator ingericht worden, werd een overkoepelende naam bedacht: karakterkoersen.be.

  » lees meer

 • Laureaten Fotowedstrijd

  Laureaten Fotowedstrijd

  14/11/2017

  Op woensdag 8 november werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd "Schaal Sels 2017" bekendgemaakt. In elk van de drie categorieën vielen drie winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem reikte nog een extra juryprijs uit.

  » lees meer

 • Van der Hoorn houdt Van Aert van tweede zege op rij

  Van der Hoorn houdt Van Aert van tweede zege op rij

  29/08/2017

  Taco van der Hoorn heeft de 92ste editie van Schaal Sels op zijn naam geschreven. De 23-jarige Nederlander spurtte na een zware wedstrijd sneller dan medevluchter Wout van Aert. Tim Merlier nam vlak daarachter de maat van zijn twee metgezellen voor de derde plaats.

  » lees meer

 • Van Dingen en De Bock worden Belgisch Kampioen in Stabroek

  Van Dingen en De Bock worden Belgisch Kampioen in Stabroek

  14/08/2017

  Op zondag 13 augustus vond het Belgisch Kampioenschap voor Elite zonder Contract en Beloften plaats. Tijdens beide wedstrijden tekende zich al snel een kopgroep af waaruit later de winnaar zou komen: Stijn De Bock bij de Elite z/C en Jordi Van Dingenen bij de Beloften. 

  » lees meer

 • Op zoek naar de oorsprong van Schaal Sels

  Op zoek naar de oorsprong van Schaal Sels

  26/01/2017

  Begin 2017 verscheen het boek "De geschiedenis van Schaal Sels". Daarin gingen Marc Bungeneers en twee mede-auteurs op zoek naar de geschiedenis achter Jacques-Charles Sels en de Antwerpse semiklassieker. Een absolute must-have voor iedereen die van de Vlaamse wielersport houdt.

  » lees meer

 • Bezoek Schaal Sels op Wieler Passie Festival te Rosmalen

  Bezoek Schaal Sels op Wieler Passie Festival te Rosmalen

  03/11/2016

  Zou je net als Wout Van Aert eens op het podium van Schaal Sels willen staan? Dat kan van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november in Autotron Rosmalen. Gedurende deze drie dagen vindt daar immers het Wieler Passie Festival plaats, een sprankelend in- en outdoor festival dat bruist van de interactieve wieleractiviteiten.

  » lees meer

close