UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 19 mei 2024

  • Geen Memorial Rik Van Steenbergen & Nationale Sluitingsprijs in 2021

    Geen Memorial Rik Van Steenbergen & Nationale Sluitingsprijs in 2021

    20/09/2021

    De tweede editie van de wielerwedstrijd die ook de naam Kempen Classic draagt zal voor volgend jaar zijn. Organisator Ben Simons: “De eerste uitgave in 2019 was een overdonderend succes. Door deze covid onzekere tijden is het echter niet mogelijk om op hetzelfde élan verder te gaan. Meer en beter in 2022.”

    » lees meer

  • Antwerp Port Epic, de Slag om de Polders

    Antwerp Port Epic, de Slag om de Polders

    09/09/2021

    Gravelspecialisten Mathieu van der Poel, Tiesj Benoot en Taco van der Hoorn willen Antwerp Port Epic winnen. Zij zijn zondag dé topfavorieten, al zijn er nog kapers op de kust. Denk maar aan Tim Merlier, Rasmus Tiller of Sean De Bie.

    » lees meer

  • Volg de Antwerp Port Epic hier live!

    Volg de Antwerp Port Epic hier live!

    13/09/2020

    Op zondag 13 september wordt de Antwerp Port Epic verreden. Met 35 kilometer onverharde wegen en 28 kilometer kasseien is puur wielerspektakel gegarandeerd in en rond de prachtige haven van Antwerpen. Mis niets van de strafste wielerklassieker van Vlaanderen via DEZE LINK!

    » lees meer

  • Karakterkoersen doet oproep naar wielerfans: “Kijk de wedstrijd thuis op televisie”

    Karakterkoersen doet oproep naar wielerfans: “Kijk de wedstrijd thuis op televisie”

    08/09/2020

    De Antwerp Port Epic gaat dit jaar door de coronacrisis een speciale editie tegemoet. Om de wedstrijd volledig coronaproof te laten verlopen, neemt de organisatie een hoop maatregelen. Zo zullen renners voor de start een temperatuurcontrole ondergaan en zal er geen publiek toegelaten zijn bij de start en de aankomst. De organisatie doet ook een oproep naar de wielerfans. “Kom niet naar de koers, maar kijk de wedstrijd thuis op televisie.” 

    » lees meer

close