93e Editie merksem (be) UCI zondag 2 september 2018

Laureaten Fotowedstrijd "Schaal Sels 2017" bekend

14/11/2017

Op woensdag 8 november werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd "Schaal Sels 2017" bekendgemaakt. In elk van de drie categorieën vielen drie winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem reikte nog een extra juryprijs uit.

» lees meer

Schaal Sels wordt georganiseerd door de Koninklijke Wielrijdersclub van Merksem (KWCM) vzw. Ongeveer twee decennia geleden nam Ben Simons het voorzitterschap van deze organisatie op zich. Om alles tijdig rond te krijgen, kan de KWCM jaarlijks rekenen op de steun van een grote groep vrijwilligers. 

Sinds 2015 wordt de organisatie bijgestaan door ervaren en gerespecteerde personen om (letterlijk en figuurlijk) een nieuwe weg in te slaan en de ambitie van deze wedstrijd te benadrukken. Momenteel zijn volgende personen betrokken bij de wedstrijd: Nico Mattan en Johan Museeuw als respectievelijk koersdirecteur en assistent-koersdirecteur; Jean Dermaut, Didier Laporte en Patrick Passon van Brussels Cycling Classics zijn verantwoordelijk voor de aankomstzone en de permanentie, Guy Vermeiren (Koninklijke Belgische Wielrijdersbond) als persverantwoordelijke en onder meer Bert en Staf Scheirlinckx als adviseurs.

close
nbp advance salary loan markup follow url follow http://acf.ch/wp/?m=tulsa-loans-signature go here source url http://selinathompson.co.uk/?m=us-direct-express-payday-loans http://cuba-clothing.com/blog/?m=loans-for-bad-credit-with-easy-approval