UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 19 mei 2024

 • Tim Merlier voluit voor winst in Memorial Van Steenbergen

  Tim Merlier voluit voor winst in Memorial Van Steenbergen

  07/10/2022

  Zondag om 13u wordt op de Arendonkse Kloosterbaan de Memorial Rik Van Steenbergen op gang geschoten. Voor Tim Merlier is deze 1.1-wedstrijd op de UCI-kalender meteen zijn laatste wegwestrijd voor zijn team Alpecin-Deceuninck. "Ik zou bijzonder graag in schoonheid afscheid nemen", zegt de Belgische kampioen. "Met een overwinning dus."

  » lees meer

 • Schaal Sels: Arnaud De Lie maakt favorietenrol helemaal waar

  Schaal Sels: Arnaud De Lie maakt favorietenrol helemaal waar

  21/08/2022

  Arnaud De Lie, het nieuwe sprintfenomeen van Lotto Soudal, heeft in de Schaal Sels zijn reputatie helemaal waargemaakt. Zijn ploegmaats controleerden de koers en rolden in de finale de rode loper uit voor hun snelle kopman. De klaarde de klus met de vingers in de neus, goed voor een achtste seizoenszege. De Brit Christopher Lawless en Kenneth Van Rooy werden tweede en derde. 

  » lees meer

 • Eleonora Gasparrini toont sprintkwaliteiten in MerXem Classic

  Eleonora Gasparrini toont sprintkwaliteiten in MerXem Classic

  21/08/2022

  Ze is pas 20, maar onthoud de naam. De Italiaanse Eleonora Gasparrini van het Valcar Travel & Service Team sprintte op de Bredabaan naar haar allereerste UCI-zege bij de eliterensters. In de MerXem Classic klopte ze de Amerikaanse Megan Jastrab (DSM) en haar ploeg- en landgenote Silvia Persico. Julie De Wilde viel met haar vierde plaats net naast het podium.

  » lees meer

 • Florian Vermeersch na zijn allereerste profzege:

  Florian Vermeersch na zijn allereerste profzege: "Dit smaakt naar meer"

  23/05/2022

  Vorig jaar werd hij al tweede in Parijs-Roubaix, maar in de Antwerp Port Epic boekte Florian Vermeersch zijn eerste profzege ooit. In een spannende finale, met heel wat gepoker, haalde hij het van Gianni Vermeersch en Thibau Nys. "Na een tegenvallend voorjaar en de vele pech die ik te verwerken kreeg, doet deze overwinning heel veel deugd", vertelde hij achteraf.

  » lees meer

close