UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 19 mei 2024

  • Schaal Sels - the day after: een overzicht

    29/08/2016

    Op zondag 28 augustus vond de 91ste editie van Schaal Sels plaats. Met Wout van Aert kon er een prachtige naam worden bijgeschreven op de erelijst. Het parcours met kasseien en onverharde wegen deed - zowel letterlijk als figuurlijk - heel wat stof opwaaien.

    » lees meer

  • Wout van Aert wint 91ste Schaal Sels na korte solo

    Wout van Aert wint 91ste Schaal Sels na korte solo

    29/08/2016

    Wout van Aert heeft de 91ste editie van Schaal Sels op zijn naam geschreven. De wereldkampioen veldrijden sprong op de laatste strook onverhard weg uit een kopgroep en had aan de streep 15 seconden over. Timothy Dupont werd tweede, Stijn Steels vervolledigde het podium. 

    » lees meer

  • Iedereen kan proeven van parcours Schaal Sels

    Iedereen kan proeven van parcours Schaal Sels

    18/08/2016

    Op zondag 21 augustus, exact één week voor de profs, kunnen alle wielerliefhebbers het parcours van Schaal Sels reeds verkennen. Op die dag stelt de organisatie namelijk het parcours open voor wielertoeristen. Verschillende nationale media pikten dit bericht reeds op.

    » lees meer

  • Kasseien, onverhard, wind; dit was Schaal Sels 2015

    30/03/2016

    28 augustus 2016, dat is de datum die u moet vrijhouden voor de 91ste edite van Schaal Sels. Kasseien, onverharde stroken, wind; het staat allemaal opnieuw op het menu. Wilt u de vorige editie nog eens herbeleven of kan u niet wachten tot eind augustus? Klik dan zeker door!

    » lees meer

close