Belgian cycling Schaal Sels Merksem (BE) zondag 25 augustus 2024

Parcours & mobiliteit

PARCOURS

Sinds 2018 gaat Schaal Sels Merksem terug naar de roots: een wedstrijd op een lokale omloop met start en aankomst ter hoogte van het Bouckenborghpark in Merksem. Op zondag 25 augustus 2024 wordt om 11.00 u. het startschot gegeven voor de dames en krijgen de rensters twintig ronden van elks iets meer dan 3 kilometer voorgeschoteld. De heren starten om 14.00 u. en rijden 11 rondes van net geen 10 kilometer.

PARCOURS HEREN

UURSCHEMA HEREN

PARCOURS DAMES

UURSCHEMA DAMES

MOBILITEIT

Eén ronde zal, afhankelijk van de snelheid van de rensters/renners, een kleine drie tot maximaal zeven minuten duren. Tussen de rode en de groene vlag zal het verkeer opgehouden worden, maar na de doortocht van de karavaan kan het verkeer mee volgen in de richting van het parcours. Op het parcours geldt wel een parkeerverbod. De Bredabaan, Deurnsebaan, Oudebareellei en Broeder Frederikstraat zullen niet toegankelijk zijn voor het autoverkeer op zondag 25 augustus. 

In de straten op en rondom het parcours wordt het Adrem krantje van het District Merksem verspreid waarin alle mobiliteitsinfo staat. Deze kan echter voor iedereen die in de buurt moet zijn, zeer nuttig zijn. Alle omwonenden en buurtbewoners kunnen ook de bewonersbrief raadplegen. Voor alle mobiliteitsinformatie kunt u tevens de pagina op de website van Slim naar Antwerpen raadplegen.