UCI Europe Tour Memorial Rik Van Steenbergen (BE) zondag 9 oktober 2022

 • Schaal Sels: Arnaud De Lie maakt favorietenrol helemaal waar

  Schaal Sels: Arnaud De Lie maakt favorietenrol helemaal waar

  21/08/2022

  Arnaud De Lie, het nieuwe sprintfenomeen van Lotto Soudal, heeft in de Schaal Sels zijn reputatie helemaal waargemaakt. Zijn ploegmaats controleerden de koers en rolden in de finale de rode loper uit voor hun snelle kopman. De klaarde de klus met de vingers in de neus, goed voor een achtste seizoenszege. De Brit Christopher Lawless en Kenneth Van Rooy werden tweede en derde. 

  » lees meer

 • Eleonora Gasparrini toont sprintkwaliteiten in MerXem Classic

  Eleonora Gasparrini toont sprintkwaliteiten in MerXem Classic

  21/08/2022

  Ze is pas 20, maar onthoud de naam. De Italiaanse Eleonora Gasparrini van het Valcar Travel & Service Team sprintte op de Bredabaan naar haar allereerste UCI-zege bij de eliterensters. In de MerXem Classic klopte ze de Amerikaanse Megan Jastrab (DSM) en haar ploeg- en landgenote Silvia Persico. Julie De Wilde viel met haar vierde plaats net naast het podium.

  » lees meer

 • Florian Vermeersch na zijn allereerste profzege:

  Florian Vermeersch na zijn allereerste profzege: "Dit smaakt naar meer"

  23/05/2022

  Vorig jaar werd hij al tweede in Parijs-Roubaix, maar in de Antwerp Port Epic boekte Florian Vermeersch zijn eerste profzege ooit. In een spannende finale, met heel wat gepoker, haalde hij het van Gianni Vermeersch en Thibau Nys. "Na een tegenvallend voorjaar en de vele pech die ik te verwerken kreeg, doet deze overwinning heel veel deugd", vertelde hij achteraf.

  » lees meer

 • Geen Memorial Rik Van Steenbergen & Nationale Sluitingsprijs in 2021

  Geen Memorial Rik Van Steenbergen & Nationale Sluitingsprijs in 2021

  20/09/2021

  De tweede editie van de wielerwedstrijd die ook de naam Kempen Classic draagt zal voor volgend jaar zijn. Organisator Ben Simons: “De eerste uitgave in 2019 was een overdonderend succes. Door deze covid onzekere tijden is het echter niet mogelijk om op hetzelfde élan verder te gaan. Meer en beter in 2022.”

  » lees meer

close