Belgian cycling Schaal Sels Merksem (BE) zondag 25 augustus 2024

Stier van Stavanger wint Antwerp Port Epic 2024

19/05/2024

Alweer een grote naam op de erelijst van de Antwerp Port Epic. Dit keer is het Alexander Kristoff die het podium topt. De sterke Noor klopte in de sprint van een gedecimeerd peloton de Fransman Emilien Jeannière en de onbekende Israëlier Oded Kogut. Topfavoriet Arnaud De Lie moest vrede nemen met de vierde plek. 

» lees meer

Ierse Lara Gillespie wint 2de editie Antwerp Port Epic Ladies

19/05/2024

Lara Gillespie heeft ietwat verrassend de 2de editie van de Antwerp Port Epic Ladies op haar naam geschreven. De 23-jarige Ierse, uitkomend voor het UAE development team, klopte negen medevluchters in de sprint. Zoë Backstedt en Babette van der Wolff werden tweede en derde, Sanne Cant was de beste Belgische.

» lees meer

Pleiade van kampioenen in Antwerp Port Epic '24

06/05/2024

Parijs-Roubaix meets Strade Bianche, een deelnemersveld dat een mix vormt tussen veldrijders, gravelbikers en wegrenners: jaar na jaar maakt de Antwerp Port Epic die ambitie waar. In 2024 presenteert de Slag om de Polders opnieuw een startveld om duimen en vingers van af te likken. Uitkijken naar zondag 19 mei.

» lees meer

Vermeltfoort sneller dan Van der Poel in Sluitingsprijs

17/10/2023

Coen Vermeltfoort heeft de Sluitingsprijs Putte-Kapellen gewonnen. De aalvlugge Nederlander bekroonde hiermee het overwicht van Volkerwessels Cycling Team in een kopgroep van veertien. De afscheidnemende David van der Poel en Jordan Habets mochten mee op het podium. 

» lees meer