Belgian cycling Sluitingsprijs Putte (BE) dinsdag 17 oktober 2023

Lionel Taminiaux blijft ploeggenoten voor in Schaal Sels

27/08/2023

Lionel Taminiaux heeft de Schaal Sels op zijn naam geschreven. De Waal van Alpecin-Deceuninck ontsnapte in de slotkilometers nog uit een kopgroep van zes en bleef nipt zijn ploegmaat David van der Poel voor. De Nieuw-Zeelander George Jackson maakte het podium compleet.

» lees meer

Lotte Kopecky wint voor het eerst in regenboogtrui

27/08/2023

Lotte Kopecky heeft haar regenboogtrui alle eer aangedaan in Merksem. De Schaal Sels Ladies werd haar allereerste wedstrijd in de regenboogkleuren op Belgische bodem, en die kon de Asseneedse ook meteen winnen. We kregen overigens een internationaal podium.

» lees meer

Schaal Sels Merksem '23: Een blik op de deelnemerslijst

24/08/2023

Lotte Kopecky topt zondag de deelnemerslijst in het vrouwencriterium. Bij de mannen is voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt dé publiekstrekker. Hij won eerder al de Antwerp Port Epic en gaat - na eerdere winst in Antwerp Port Epic - op zoek naar de dubbel in onze Karakterkoersen. Een blik op de rest van het deelnemersveld.

» lees meer

Wereldkampioene Lotte Kopecky komt naar Merksem!

19/08/2023

De organisatoren van de Schaal Sels pakken uit met een stunt van formaat. Op zondag 27 augustus showt Lotte Kopecky, kersvers wereldkampioene op de weg, haar fraaie regenboogtrui voor het eerst op Belgische bodem in Merksem. De Antwerpse superkampioene treedt op en rond de Bredabaan bovendien aan voor eigen volk. “Dat maakt het allemaal dubbel leuk.”

» lees meer

close