UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 21 mei 2023

Arne Marit snelste sprinter in Sluitingsprijs Putte-Kapellen

11/10/2022

Arne Marit heeft in Putte-Kapellen de Belgische seizoensafsluiter gewonnen. De sprinter van Sport Vlaanderen-Baloise was na een zeer geanimeerde wedstrijd de snelste van een uitgedund peloton. De Nederlander Coen Vermeltfoort en Marits ploegmaat Milan Fretin mochten als tweede en derde mee op het podium. Iljo Keisse zwaaide in Putte-Kapellen definitief af als wegrenner. 

» lees meer

Tim Merlier triomfeert in Memorial Van Steenbergen

09/10/2022

Belgisch kampioen Tim Merlier heeft de Memorial Rik Van Steenbergen 2022 op zijn naam geschreven. In de massasprint klopte de snelle man van Alpecin-Deceuninck Mark Cavendish en Dylan Groenewegen. Voor Merlier was het zijn allereerste zege in de tricolore, zijn laatste voor zijn huidige team. "Dit is eentje die deugd doet", glunderde de Oost-Vlaming achteraf met zijn trofee in de hand.

» lees meer

Tim Merlier voluit voor winst in Memorial Van Steenbergen

07/10/2022

Zondag om 13u wordt op de Arendonkse Kloosterbaan de Memorial Rik Van Steenbergen op gang geschoten. Voor Tim Merlier is deze 1.1-wedstrijd op de UCI-kalender meteen zijn laatste wegwestrijd voor zijn team Alpecin-Deceuninck. "Ik zou bijzonder graag in schoonheid afscheid nemen", zegt de Belgische kampioen. "Met een overwinning dus."

» lees meer

Schaal Sels: Arnaud De Lie maakt favorietenrol helemaal waar

21/08/2022

Arnaud De Lie, het nieuwe sprintfenomeen van Lotto Soudal, heeft in de Schaal Sels zijn reputatie helemaal waargemaakt. Zijn ploegmaats controleerden de koers en rolden in de finale de rode loper uit voor hun snelle kopman. De klaarde de klus met de vingers in de neus, goed voor een achtste seizoenszege. De Brit Christopher Lawless en Kenneth Van Rooy werden tweede en derde. 

» lees meer

close