UCI Europe Tour Antwerp Port Epic Antwerpen (BE) zondag 8 september 2019

Stroboerenmarkt

Traditioneel vindt er op de dag van Schaal Sels ook een feestmarkt plaats in de aankomstzone op de Bredabaan. De combinatie van de wielerwedstrijd en de markt zorgt er jaarlijks voor dat het over de koppen lopen is op "de langste winkelstraat van Vlaanderen". Dat was ook voor de voorbije edities niet anders, zo bewijst bovenstaande foto.

In 2015 werd de feestmarkt omgedoopt tot Stroboerenmarkt, verwijzend naar de bijnaam van Merksem. De lokale handelaars kwamen met een stand buiten en werden aangevuld met plaatselijke verenigingen en niet-concurrentiële externe marktkramers. Er was randanimatie aanwezig, ouders konden gezellig langs de kraampjes kuieren of iets drinken op één van de verschillende terrassen. Dit concept zal ook de komende jaren onaangeroerd blijven.

Voor de editie van 2019, die zal doorgaan op zondag 25 augustus, streven we alvast naar nog meer publieke belangstelling en een nog kwaliteitsvollere markt. Denkt u dat u als handelaar, marktkramer, vereniging,... hiertoe kan bijdragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met de verantwoordelijken Bas Caeymax of Tim Van Goolen via volgende gegevens:

close