UCI Europe Tour Antwerp Port Epic Antwerpen (BE) zondag 8 september 2019

Laureaten Fotowedstrijd Schaal Sels 2016 bekend

Laureaten Fotowedstrijd Schaal Sels 2016 bekend

Op woensdag 19 oktober werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd "Schaal Sels 2016" bekendgemaakt. In elk van de drie categorieën vielen drie winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem reikte nog een extra juryprijs uit.

In samenwering met de Koninklijke Fotoclub Merksem vzw organiseerde de Koninklijke Wielrijdersclub van Merksem vzw dit jaar voor het eerst een digitale fotowedstrijd met als onderwerp "Schaal Sels 2016". Deze wedstrijd stond open voor alle fotografen die tijdens Schaal Sels en/of de Stroboerenmarkt op zondag 28 augustus 2016 foto's maakten van de wedstrijd of het randgebeuren. Uit alle ingezonden werken werden negen foto's bekroond, verdeeld over drie categorieën:

  • Actiefoto's: geven het sportieve aspect van de wedstrijd weer
  • Sfeerfoto's: van de wielerwedstrijd of het randgebeuren
  • Creatieve foto's: breng de Schaal Sels op een alternatieve manier in beeld

Intussen vond de jurering plaats en werden de laureaten bekendgemaakt. Hier kan u de uitslag van de fotowedstrijd 2016 vinden, net als de foto's.
 

 

Er werd tevens beslist dat de fotowedstrijd ook in 2017 zal doorgaan. Schaal Sels zal dan plaatsvinden op zondag 27 augustus, maar foto's mogen al getrokken worden vanaf zaterdagavond 26 augustus 21u00. Op dat moment begint immers de opbouw van de wedstrijd. 

Met dank aan:


 
close