UCI Europe Tour Antwerp Port Epic Antwerpen (BE) zondag 8 september 2019

Bezoek Schaal Sels op Wieler Passie Festival te Rosmalen

Bezoek Schaal Sels op Wieler Passie Festival te Rosmalen

Zou je net als Wout Van Aert eens op het podium van Schaal Sels willen staan? Dat kan van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november in Autotron Rosmalen. Gedurende deze drie dagen vindt daar immers het Wieler Passie Festival plaats, een sprankelend in- en outdoor festival dat bruist van de interactieve wieleractiviteiten.

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november zal Schaal Sels aanwezig zijn op het Wieler Passie Festival in Rosmalen. In onze stand zal je niet enkel kunnen kijken en lezen, maar ook doen. Beleving is het codewoord. Zo kan je doorheen de geschiedenis van onze 95-jarige wielerwedstrijd wandelen, beelden bekijken van de meest recente edities en plaatsnemen op het podium waar wereldkampioen veldrijden Wout Van Aert eind augustus zijn trofee ontving. Verder kan je verschillende leuke prijzen winnen door mee te doen aan onze quiz. 

Naast onze stand zullen er tal van andere wielergerelateerde organisaties hun producten tentoon stellen en zullen er ook verschillende professionele wielerploegen aanwezig zijn. Op vrijdag 11 november worden tijdens het WielerGala onder meer de Nederlandse renner en renster van 2016 gekozen. Dit Gala is niet voor het grote publiek, maar alle genomineerden zullen zich vooraf tonen op het podium in de openbare hal. Zaterdag 12 november zullen de toppers van het veld zich met elkaar meten in de PROLEASE Grote Prijs van Brabant veldrijden en op zondag 13 november staat er een Veldtoertocht voor recreanten gepland onder leiding van onder meer Lars Boom.

Wat houdt u nog tegen om het Wieler Passie Festival te bezoeken? De place to be voor elke Schaal Sels- en wielerliefhebber. Meer info over het Festival vindt u op www.wielerpassie.nl.

close