Belgian cycling Schaal Sels Merksem (BE) zondag 27 augustus 2023

PRIMEUR: Bekijk vanuit uw zetel wie Jordi van Dingen en Stijn De Bock opvolgen

PRIMEUR: Bekijk vanuit uw zetel wie Jordi van Dingen en Stijn De Bock opvolgen

Op zondag 12 augustus zijn Stabroek en Berendrecht voor het derde jaar op rij de gastgemeenten voor het Belgisch Kampioenschap voor Elite zonder Contract en Beloften. Geraakt u niet tot in het noorden van Antwerpen, kunt u de wedstrijd ook voor het eerst live op ATV volgen.

In grote lijnen zal alles identiek blijven als de voorgaande edities. Zo wordt de start van beide wedstrijden opnieuw gegeven op de Solftplaats in Berendrecht. De winnaars zullen hun handen in de lucht gooien ter hoogte van het gemeentehuis in de Dorpsstraat van Stabroek. Wat wel gewijzigd is, zijn de starturen. De wedstrijd voor Elite zonder Contract zal om 9u00 op gang geschoten worden. De winnaar zal rond 12u15 bekend zijn. De Beloften vertrekken om 13u, rond 17u zullen we weten wie in deze categorie de tricolore trui om zijn schouders mag trekken.

De finales van beide wedstrijden zullen live uitgezonden worden op ATV. Dit is een absolute primeur: nooit eerder werd een Belgisch Kampioenschap voor Elite zonder Contract en Beloften live uitgezonden op televisie. Woont u niet in de provinicie Antwerpen, kunt u via de livestream van MotoMediaTeam of via de website van Belgian Cycling de uitzending eveneneens volgen.  

Alle info over dit BK, de uren en de bereikbaarheid vindt u op onze pagina over het BK Stabroek.

 

close