UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 21 mei 2023

 • Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2018

  Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2018

  12/10/2018

  Op dinsdag 9 oktober 2018 werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd 2018 bekendgemaakt. In beide categorieën (sport en sfeer, red.) vielen vier winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem (KFM) reikte nog een extra juryprijs uit.

  » lees meer

 • Van Keirsbulck schrijft Antwerp Port Epic op zijn naam

  Van Keirsbulck schrijft Antwerp Port Epic op zijn naam

  04/09/2018

  Guillaume Van Keirsbulck heeft op zondag 2 september 2018 de Antwerp Port Epic op zijn naam geschreven. De renner van Wanty - Groupe Gobert kwam solo aan nadat zijn vluchtgezel Jan Willem Van Schip pech kende op één van de onverharde stroken. Aksel Nõmmela en uittredend winnaar Taco van der Hoorn mochten mee op het podium.

  » lees meer

 • Schaal Sels Merksem is kolfje naar de hand van Timothy Dupont

  Schaal Sels Merksem is kolfje naar de hand van Timothy Dupont

  27/08/2018

  Timothy Dupont heeft op zondag 26 augustus 2018 de 93e editie van Schaal Sels Merksem gewonnen. De renner van Wanty-Groupe Gobert haalde het in een massasprint voor zijn teamgenoot Alfdan De Decker. Christophe Noppe werd derde. Het werd meteen de eerste zege van het seizoen voor de dertigjarige spurter.

  » lees meer

 • Karakterkoersen.be, een verzameling van koersen met karakter!

  Karakterkoersen.be, een verzameling van koersen met karakter!

  10/08/2018

  In 2018 zal de Koninklijke Wielrijdersclub van Merksem vzw instaan voor de organisatie van vier wielerevenementen in Antwerpen, de Haven van Antwerpen, de Polder en Merksem. Om aan te tonen dat deze vier wedstrijden door dezelfde organisator ingericht worden, werd een overkoepelende naam bedacht: karakterkoersen.be.

  » lees meer

 • Laureaten Fotowedstrijd 2017

  Laureaten Fotowedstrijd 2017

  14/11/2017

  Op woensdag 8 november werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd "Schaal Sels 2017" bekendgemaakt. In elk van de drie categorieën vielen drie winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem reikte nog een extra juryprijs uit.

  » lees meer

 • Van der Hoorn houdt Van Aert van tweede zege op rij

  Van der Hoorn houdt Van Aert van tweede zege op rij

  29/08/2017

  Taco van der Hoorn heeft de 92ste editie van Schaal Sels op zijn naam geschreven. De 23-jarige Nederlander spurtte na een zware wedstrijd sneller dan medevluchter Wout van Aert. Tim Merlier nam vlak daarachter de maat van zijn twee metgezellen voor de derde plaats.

  » lees meer

close