Belgian cycling Sluitingsprijs Putte (BE) dinsdag 17 oktober 2023

 • Voorbeschouwing: Memorial Rik Van Steenbergen 2019

  Voorbeschouwing: Memorial Rik Van Steenbergen 2019

  11/10/2019

  Het is weer zover… Na zes jaar afwezigheid staat de Memorial Rik van Steenbergen eindelijk weer op de kalender. WorldTour-ploegen staan er echter niet aan de start, dus belooft het een open strijd te worden. WielerFlits blikt vooruit.

  » lees meer

 • Antwerp Port Epic: probleemloos verloop, mooie winnaar

  Antwerp Port Epic: probleemloos verloop, mooie winnaar

  09/09/2019

  De organisatoren van de Antwerp Port Epic kijken tevreden terug op een geslaagde editie. De heroïsche tocht door de haven en de Antwerpse polders verliep – op een paar onschuldige valpartijen na – probleemloos. Ook de renners waren enthousiast over het parcours dat ze voor de wielen kregen. Organisator Ben Simons: “Ik hoorde alleen maar enthousiaste stemmen.”

  » lees meer

 • Voorbeschouwing: Antwerp Port Epic 2019

  Voorbeschouwing: Antwerp Port Epic 2019

  06/09/2019

  De Antwerp Port Epic is elk seizoen opnieuw een van de leukste wedstrijden van het hele jaar om te volgen. Dankzij het uitdagende parcours met maar liefst 37 kilometer onverharde wegen en 31 kilometer kasseien enerzijds en het gebrek aan een aantal sterke blokken anderzijds, is het spektakel hier van begin tot einde gegarandeerd. WielerFlits blikt vooruit.

  » lees meer

 • Bijna vierhonderd wielertoeristen op omloop Port Epic

  Bijna vierhonderd wielertoeristen op omloop Port Epic

  02/09/2019

  Zondag 8 september is het aan de profs om te strijden wie de wielerklassieker Antwerp Port Epic op zijn palmares mag schrijven. Een week vooraf kregen wielertoeristen de kans om zich even prof te wanen tijdens de vierde toertocht Antwerp Port Epic in en rond de Antwerpse polderdorpen met de bekende deels onverharde- en deels kasseiwegen

  » lees meer

 • Schaal Sels springlevende bijna-eeuweling

  Schaal Sels springlevende bijna-eeuweling

  23/08/2019

  Met de Schaal Sels wordt het ‘najaarsluik’ van de Bingoal Cycling Cup geopend. De Antwerpse wedstrijd in en om Merksem, een semiklassieker met een rijke geschiedenis, vindt voor het eerst een plaatsje in de Beker van België. De erelijst van de Schaal Sels gaat terug tot 1921. Geen wonder dus dat er nogal wat renners met naam en faam terug te vinden zijn op de lijst van winnaars. Aanstaande zondag wordt uitgemaakt wie Timothy Dupont opvolgt als laatste winnaar.

  » lees meer

 • Voorbeschouwing: Schaal Sels 2019

  Voorbeschouwing: Schaal Sels 2019

  23/08/2019

  Zondag gaat de Bingoal Cycling Cup verder met de zesde (van de acht) manche. De Schaal Sels is de opening van de laatste drie wedstrijden in de Beker van België. Het Antwerpse Merksem is het epicentrum van de eendagskoers, die vorig jaar werd gewonnen door Timothy Dupont. WielerFlits blikt vooruit op het parcours en de favorieten.

  » lees meer

 • Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2018

  Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2018

  12/10/2018

  Op dinsdag 9 oktober 2018 werden in het Districtshuis in Merksem de laureaten van de fotowedstrijd 2018 bekendgemaakt. In beide categorieën (sport en sfeer, red.) vielen vier winnaars in de prijzen; de Koninklijke Fotoclub Merksem (KFM) reikte nog een extra juryprijs uit.

  » lees meer

 • Van Keirsbulck schrijft Antwerp Port Epic op zijn naam

  Van Keirsbulck schrijft Antwerp Port Epic op zijn naam

  04/09/2018

  Guillaume Van Keirsbulck heeft op zondag 2 september 2018 de Antwerp Port Epic op zijn naam geschreven. De renner van Wanty - Groupe Gobert kwam solo aan nadat zijn vluchtgezel Jan Willem Van Schip pech kende op één van de onverharde stroken. Aksel Nõmmela en uittredend winnaar Taco van der Hoorn mochten mee op het podium.

  » lees meer

 • Schaal Sels Merksem is kolfje naar de hand van Timothy Dupont

  Schaal Sels Merksem is kolfje naar de hand van Timothy Dupont

  27/08/2018

  Timothy Dupont heeft op zondag 26 augustus 2018 de 93e editie van Schaal Sels Merksem gewonnen. De renner van Wanty-Groupe Gobert haalde het in een massasprint voor zijn teamgenoot Alfdan De Decker. Christophe Noppe werd derde. Het werd meteen de eerste zege van het seizoen voor de dertigjarige spurter.

  » lees meer

close