UCI Europe Tour Antwerp Port Epic (BE) zondag 21 mei 2023

 • Van Dingen en De Bock worden Belgisch Kampioen in Stabroek

  Van Dingen en De Bock worden Belgisch Kampioen in Stabroek

  14/08/2017

  Op zondag 13 augustus vond het Belgisch Kampioenschap voor Elite zonder Contract en Beloften plaats. Tijdens beide wedstrijden tekende zich al snel een kopgroep af waaruit later de winnaar zou komen: Stijn De Bock bij de Elite z/C en Jordi Van Dingenen bij de Beloften. 

  » lees meer

 • Op zoek naar de oorsprong van Schaal Sels

  Op zoek naar de oorsprong van Schaal Sels

  26/01/2017

  Begin 2017 verscheen het boek "De geschiedenis van Schaal Sels". Daarin gingen Marc Bungeneers en twee mede-auteurs op zoek naar de geschiedenis achter Jacques-Charles Sels en de Antwerpse semiklassieker. Een absolute must-have voor iedereen die van de Vlaamse wielersport houdt.

  » lees meer

 • Schaal Sels - the day after: een overzicht

  29/08/2016

  Op zondag 28 augustus vond de 91ste editie van Schaal Sels plaats. Met Wout van Aert kon er een prachtige naam worden bijgeschreven op de erelijst. Het parcours met kasseien en onverharde wegen deed - zowel letterlijk als figuurlijk - heel wat stof opwaaien.

  » lees meer

 • Wout van Aert wint 91ste Schaal Sels na korte solo

  Wout van Aert wint 91ste Schaal Sels na korte solo

  29/08/2016

  Wout van Aert heeft de 91ste editie van Schaal Sels op zijn naam geschreven. De wereldkampioen veldrijden sprong op de laatste strook onverhard weg uit een kopgroep en had aan de streep 15 seconden over. Timothy Dupont werd tweede, Stijn Steels vervolledigde het podium. 

  » lees meer

 • Iedereen kan proeven van parcours Schaal Sels

  Iedereen kan proeven van parcours Schaal Sels

  18/08/2016

  Op zondag 21 augustus, exact één week voor de profs, kunnen alle wielerliefhebbers het parcours van Schaal Sels reeds verkennen. Op die dag stelt de organisatie namelijk het parcours open voor wielertoeristen. Verschillende nationale media pikten dit bericht reeds op.

  » lees meer

 • Kasseien, onverhard, wind; dit was Schaal Sels 2015

  30/03/2016

  28 augustus 2016, dat is de datum die u moet vrijhouden voor de 91ste edite van Schaal Sels. Kasseien, onverharde stroken, wind; het staat allemaal opnieuw op het menu. Wilt u de vorige editie nog eens herbeleven of kan u niet wachten tot eind augustus? Klik dan zeker door!

  » lees meer

close