Belgian cycling Sluitingsprijs Putte (BE) dinsdag 17 oktober 2023

 • Lionel Taminiaux blijft ploeggenoten voor in Schaal Sels

  Lionel Taminiaux blijft ploeggenoten voor in Schaal Sels

  27/08/2023

  Lionel Taminiaux heeft de Schaal Sels op zijn naam geschreven. De Waal van Alpecin-Deceuninck ontsnapte in de slotkilometers nog uit een kopgroep van zes en bleef nipt zijn ploegmaat David van der Poel voor. De Nieuw-Zeelander George Jackson maakte het podium compleet.

  » lees meer

 • Lotte Kopecky wint voor het eerst in regenboogtrui

  Lotte Kopecky wint voor het eerst in regenboogtrui

  27/08/2023

  Lotte Kopecky heeft haar regenboogtrui alle eer aangedaan in Merksem. De Schaal Sels Ladies werd haar allereerste wedstrijd in de regenboogkleuren op Belgische bodem, en die kon de Asseneedse ook meteen winnen. We kregen overigens een internationaal podium.

  » lees meer

 • Schaal Sels Merksem '23: Een blik op de deelnemerslijst

  Schaal Sels Merksem '23: Een blik op de deelnemerslijst

  24/08/2023

  Lotte Kopecky topt zondag de deelnemerslijst in het vrouwencriterium. Bij de mannen is voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt dé publiekstrekker. Hij won eerder al de Antwerp Port Epic en gaat - na eerdere winst in Antwerp Port Epic - op zoek naar de dubbel in onze Karakterkoersen. Een blik op de rest van het deelnemersveld.

  » lees meer

 • Wereldkampioene Lotte Kopecky komt naar Merksem!

  Wereldkampioene Lotte Kopecky komt naar Merksem!

  19/08/2023

  De organisatoren van de Schaal Sels pakken uit met een stunt van formaat. Op zondag 27 augustus showt Lotte Kopecky, kersvers wereldkampioene op de weg, haar fraaie regenboogtrui voor het eerst op Belgische bodem in Merksem. De Antwerpse superkampioene treedt op en rond de Bredabaan bovendien aan voor eigen volk. “Dat maakt het allemaal dubbel leuk.”

  » lees meer

 • Dries De Bondt topt volledig podium Alpecin-Deceuninck

  Dries De Bondt topt volledig podium Alpecin-Deceuninck

  23/05/2023

  Voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt heeft de Antwerp Port Epic 2023 gewonnen. De Oost-Vlaming rondde zo het overwicht van zijn team Alpecin-Deceuninck af. De Bondt snelde op acht kilometer van de aankomst weg uit een kopgroep van zes met daarbij ploegmaats Quinten Hermans en Timo Kielich. Die stopten vakkundig af en sprintten naar plaatsen twee en drie. 

  » lees meer

 • Marthe Truyen wint eerste Antwerp Port Epic Ladies

  Marthe Truyen wint eerste Antwerp Port Epic Ladies

  23/05/2023

  Een dikke maand na haar podiumplaats in Parijs-Roubaix wint Marthe Truyen dan toch een mooie offroadkoers. De renster van Fenix-Deceuninck haalde het in een sprint met vier van Franziska Koch, Audrey Cordon Ragot en Marthe Goossens. Britt Knaven kleurde de finale, maar werd teruggepakt. "Mijn ploegmates hebben zich kapotgereden voor mij", lachte Truyen achteraf.

  » lees meer

 • Arne Marit snelste sprinter in Sluitingsprijs Putte-Kapellen

  Arne Marit snelste sprinter in Sluitingsprijs Putte-Kapellen

  11/10/2022

  Arne Marit heeft in Putte-Kapellen de Belgische seizoensafsluiter gewonnen. De sprinter van Sport Vlaanderen-Baloise was na een zeer geanimeerde wedstrijd de snelste van een uitgedund peloton. De Nederlander Coen Vermeltfoort en Marits ploegmaat Milan Fretin mochten als tweede en derde mee op het podium. Iljo Keisse zwaaide in Putte-Kapellen definitief af als wegrenner. 

  » lees meer

 • Tim Merlier triomfeert in Memorial Van Steenbergen

  Tim Merlier triomfeert in Memorial Van Steenbergen

  09/10/2022

  Belgisch kampioen Tim Merlier heeft de Memorial Rik Van Steenbergen 2022 op zijn naam geschreven. In de massasprint klopte de snelle man van Alpecin-Deceuninck Mark Cavendish en Dylan Groenewegen. Voor Merlier was het zijn allereerste zege in de tricolore, zijn laatste voor zijn huidige team. "Dit is eentje die deugd doet", glunderde de Oost-Vlaming achteraf met zijn trofee in de hand.

  » lees meer

 • Tim Merlier voluit voor winst in Memorial Van Steenbergen

  Tim Merlier voluit voor winst in Memorial Van Steenbergen

  07/10/2022

  Zondag om 13u wordt op de Arendonkse Kloosterbaan de Memorial Rik Van Steenbergen op gang geschoten. Voor Tim Merlier is deze 1.1-wedstrijd op de UCI-kalender meteen zijn laatste wegwestrijd voor zijn team Alpecin-Deceuninck. "Ik zou bijzonder graag in schoonheid afscheid nemen", zegt de Belgische kampioen. "Met een overwinning dus."

  » lees meer

close